inhoud
Dit is de kwartierstaat van mijn kleinkinderen Jochem en Maud Lambriks.
Deze kwartierstaat bevat ca 12.000 personen. Dit is dus een zeer omvangrijk geheel. Daarom hebben we het totaal in deelrapporten ondergebracht.
Eerst de kleinkinderen als probant (=beginpunt) van een kwartierstaat van 3 generaties. Vervolgens wordt elke kwartierdrager probant in een deel kwartierstaat. De nummering van de kwartieren loopt gewoon door.

staatje kleinkinderen

De gegevens van deze personen op het plaatje zijn op de persoonskaarten terug te vinden. Klik op de betreffende naam in de kolom links

lijntjeKwartierstaten:


Kwartierstaat van Hubertus Franciscus Maria Joseph Lambriks [1031]
Kwartierstaat van Maria Helena Cornelia Bartels [1032]
Kwartierstaat van Johan Arnold Gerardus (Hans) van Mierlo [3],
Kwartierstaat van Helena Francisca Maria (Leny) Portier [946]

Overzicht bronnen
M.b.t. de bronnen moet ik opmerken dat lang niet alle gegevens van een bron voorzien zijn, omdat ik dit pas later ben gaan doen.
Met name de gegevens van de eerste generaties zijn tijdens archiefbezoek gevonden in Burgerlijke Stand en de Doop- Trouw- en Begraafboeken van de diverse plaatsen.
Later ben ik daar de bronnen bij gaan zetten.
Het komt echter ook vaak voor dat iets als bron vermeld wordt, zonder dat dit een bron in feitelijke zin is. Zo verwijs ik vaak naar websites die deze gegevens ook hebben, maar de feitelijke bron is dan een boek of een artikel uit een tijdschrift, dat ik nog lang niet altijd heb kunnen achterhalen..
Ook komt het vaak voor dat ik na het invoeren van de vondsten van een archiefbezoek op internet met succes verderzocht. Deze vondsten worden dan -indien mogelijk- later weer aan de hand van de feitelijke archiefstukken geverifiëerd.

lijntje